Contact met handencentrum Groningen

Het Handencentrum Groningen is gevestigd op de Poli Plastische Chirurgie van het Martini Ziekenhuis aan het Van Swietenplein 1. Op het overzichtsbord in de centrale hal vindt u de route die u moet volgen om bij de afdeling te komen. U kunt ook de plattegrond van het ziekenhuis bekijken.

Als u iemand wilt afzetten of ophalen bij de hoofdingang, kunt u vanaf de Van Swietenlaan naar de hoofdingang rijden (en vervolgens eventueel uw auto parkeren in de parkeergarage).

Op de site van het Martini Ziekenhuis vindt u meer informatie over brengen, halen en parkeren.

HANDENCENTRUM GRONINGEN Onderdeel van het Martini Ziekenhuis

Van Swietenplein 1, Groningen Bekijk routes en OV mogelijkheden op de site van het Martini Ziekenhuis

Polikliniekbezoek

Denkt u eraan om de vragenlijst in te vullen voordat u de polikliniek bezoekt? Klik hier om de vragenlijst te downloaden.

Denkt u eraan bij een polikliniekbezoek het volgende mee te nemen:

  • De verwijsbrief van uw huisarts;
  • Uw ziekenhuispasje (als u dat al heeft);
  • Uw zorgpas van de zorgverzekeraar;
  • Een lijst met medicijnen die u gebruikt;
  • Een geldig identiteitsbewijs.

Heeft u nog geen ziekenhuispasje van het Martini Ziekenhuis, dan kunt u dat laten maken bij de afdeling Inschrijving. U kunt hiernaar vragen bij de receptie.

Op bezoek?

Bezoek is prettig, maar kan ook vermoeiend zijn. Wilt u daarom met niet meer dan twee mensen tegelijk bij de patiënt aan het bed zitten? Is de patiënt mobiel dan kunt u samen naar een andere ruimte gaan: het Dagverblijf op de afdeling, de Skybox op de vijfde verdieping of een van onze horecavoorzieningen op de begane grond.

Als tijdens uw bezoek op de kamer een onderzoek of verpleegkundige handeling plaatsvindt, vragen wij u de kamer even te verlaten.

Bezoektijden zijn dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur. Wij verzoeken u er rekening mee te houden dat onze patiënten rusten tussen 13.00 en 14.00 uur.